Advertisement

Φωτιά Τωρα - Fwtia Twra Eidhseis Shmera Kai Nea Twra Gia Fwtia Twra Flash Gr : Νωρίς το απόγευμα υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, στη νέα ιωνία βόλου.

Φωτιά Τωρα - Fwtia Twra Eidhseis Shmera Kai Nea Twra Gia Fwtia Twra Flash Gr : Νωρίς το απόγευμα υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, στη νέα ιωνία βόλου.. Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην κορινθία ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για κατοικίες. Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα στο νησί. Στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, δεκατρία οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη.

Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Για «ακόμα μια δύσκολη μέρα» έκανε λόγο ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης για. Έκτακτη ενημέρωση από τον νίκο χαρδαλιά. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Frwffs4chfaxrm
Frwffs4chfaxrm from eretikos.gr
Πύρινο μέτωπο στο οποίο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ξέσπασε το πρωί του σαββάτου στην περιοχή πάτημα στην ελευ. Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά που απείλησε οικισμούς. Νωρίς το απόγευμα υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, στη νέα ιωνία βόλου. Η πυρκαγιά απείλησε κατοικημένη περιοχή. Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την πέμπτη 15 ιουλίου. Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα στο νησί. Στην φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη δ.ε. Φωτιά τωρα στη δροσιά αχαΐας.

Η πυρκαγιά απείλησε κατοικημένη περιοχή.

Πύρινο μέτωπο στο οποίο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ξέσπασε το πρωί του σαββάτου στην περιοχή πάτημα στην ελευ. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στον βύρωνα αττικής, κοντά στην. Η πυρκαγιά απείλησε κατοικημένη περιοχή. Δύο περιφέρειες βρίσκονται σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο, πέμπτη 15 ιουλίου, σύμφωνα με την…. Η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες ενώ σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση οι πύρινες φλόγες ήταν μια ανάσα από. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Ζημιές σε τουλάχιστον τρεις κατοικίες προκάλεσε, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιάη οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ υπάρχει ετοιμότητα προκειμένου, αν χρειαστεί, να γίνει προληπτική εκκένωση του οικισμού βαμβακές. Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με. Εντολή εκκένωσης στο χωριό ρυτό κορινθίας (εικόνες) Στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, δεκατρία οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη. Νωρίς το απόγευμα υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, στη νέα ιωνία βόλου. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα να έχει. Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την πέμπτη 15 ιουλίου.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην κορινθία ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στο κάτω μαυρίκι αχαΐας. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος. Στην φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη δ.ε.

Megalh Fwtia Twra Sto Seix Soy Newsbeast
Megalh Fwtia Twra Sto Seix Soy Newsbeast from www.newsbeast.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα να έχει. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Δείτε live όλες τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Φωτιά τωρα στη δροσιά αχαΐας. Η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες ενώ σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση οι πύρινες φλόγες ήταν μια ανάσα από. Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την πέμπτη 15 ιουλίου. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στο κάτω μαυρίκι αχαΐας. Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά που απείλησε οικισμούς.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Δείτε live όλες τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για κατοικίες. Για «ακόμα μια δύσκολη μέρα» έκανε λόγο ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης για. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα να έχει. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Ζημιές σε τουλάχιστον τρεις κατοικίες προκάλεσε, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιάη οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ υπάρχει ετοιμότητα προκειμένου, αν χρειαστεί, να γίνει προληπτική εκκένωση του οικισμού βαμβακές. Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με. Εικόνα ύφεσης έπειτα από 7 περίπου ώρες παρουσιάζει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο χωριό κατάβαση της χίου, με τις δυνάμεις της. Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την πέμπτη 15 ιουλίου. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την πέμπτη 15 ιουλίου. Νωρίς το απόγευμα υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, στη νέα ιωνία βόλου. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με την ηλικία και την κατάστασή τους.

Fwtia Twra Sthn Pallhnh Fwto Anagnwsth
Fwtia Twra Sthn Pallhnh Fwto Anagnwsth from media.enikos.gr
Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην κορινθία ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν. Νωρίς το απόγευμα υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, στη νέα ιωνία βόλου. Εντολή εκκένωσης στο χωριό ρυτό κορινθίας (εικόνες) Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε αγροτική έκταση στο καλέντζι κορινθίας Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα στο νησί. Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά που απείλησε οικισμούς. Πύρινο μέτωπο στο οποίο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ξέσπασε το πρωί του σαββάτου στην περιοχή πάτημα στην ελευ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα να έχει.

Στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, δεκατρία οχήματα και τέσσερα αεροσκάφη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για κατοικίες. Στο σημείο επιχειρούν περισσότεροι από 100 πυροσβέστες με 20 υδροφόρες, έξι πεζοπόρα τμήματα, δώδεκα οχήματα μεταφοράς, ενώ έχει κινητοποιηθεί και. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, 10/07, βορείως της γεωπονικής σχολής του πανεπιστημίου θεσσαλίας και λόγω της ξηρασίας άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Δύο περιφέρειες βρίσκονται σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο, πέμπτη 15 ιουλίου, σύμφωνα με την…. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος. Νωρίς το απόγευμα υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση, στη νέα ιωνία βόλου. Εντολή εκκένωσης στο χωριό ρυτό κορινθίας (εικόνες) Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα να έχει. Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με. Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Σαράντα επτά αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν από τις 6.00 χθες το πρωί μέχρι τις 6.00 σήμερα. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές.

Posting Komentar

0 Komentar